Aceasta e o Toyota Land Cruiser 300, transformată în maşină de safari în Qatar

14 Iulie 2022, 16:51
Redacţia PiataAuto.md
În timp ce-n toată lumea există rânduri de ani de zile pentru a cumpăra o Toyota Land Cruiser 300, cineva din Qatar a alocat o asemenea maşină doar pentru ieşirile de safari din deşert, încumetându-se să o modifice într-atât de mult, încât i-a ciopârţit şi acoperişul.
Astfel, SUV-ul japonez a fost lipsit de toţi montanţii cu excepţia celor din faţă, care susţin parbrizul. În locul câtorva montanţi au apărut bare căptuşite cu materiale moi, această configuraţie amintind de Defendere-ele sau Wrangler-ele clasice.
Pe lângă asta, Toyota a primit şi elemente de protecţie în faţă şi spate, atât pentru blocurile optice, cât şi pentru compartimentul motor. Iar în spate, în stil aventurier veritabil există şi un loc pentru depozitarea unei canistre de combustibil.
Se pare că, totuşi, proprietarul care a sacrificat o ditamai Toyota Land Cruiser safari a făcut-o după un incident nefericit, când a răsturnat-o. A fost mai simplu să-i taie acoperişul acestei maşini şi s-o repare transformând-o, cumpărându-şi alta în loc pentru plimbările de oraş.
0
1,319
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!