Cineva a vopsit acest Audi A5 atât de neîndemânatic, încât maşina poate fi declarată daună totală

19 Iulie 2022, 10:53
Redacţia PiataAuto.md
„Lasă că ştiu eu pe cineva care face mai ieftin”, este de obicei fraza care duce inevitabil la tot soiul de amatori apucându-se de sarcini pe care ar trebui să le facă profesioniştii. Dar acest Audi pare să fie un adevărat record la lipsa absolută a îndemânării, încât probabil oricine dintre noi, dacă s-ar apuca să vopsească pentru prima dată în viaţă o maşină, tot ar face-o mai cu grijă.
Imaginile acestui Audi fac înconjurul mapamondului şi am încercat să aflăm de unde-şi au originea. Din ceea ce am reuşit să identificăm, se pare că acest Audi a fost surprins la sfârşitul lunii iunie într-un orăşel din Polonia, iar vopsirea lui nu e pur şi simplu de proastă calitate, ci de-a dreptul catastrofală.
Cel care a vopsit maşina nu s-a obosit nici măcar să aplice vreo bandă adezivă peste elementele care n-ar trebui vopsite, gândindu-se, probabil, că va vopsi „atent”, să nu sară pe alături. Însă, atunci când pulverizezi vopseaua, nu prea ai cum s-o opreşti să ajungă pe suprafeţele alăturate, decât dacă le acoperi. Aşa că vopsirea acestui Audi a însemnat că vopseaua a ajuns şi pe geamuri, şi pe fauri şi blocurile optice spate, şi pe anvelope, şi pe grila radiatorului, ba chiar şi sub capotă.
Până şi intercooler-ul de sub bara de protecţie a fost vopsit. S-au procopsit cu noua vopsea şi emblemele, şi ţevile de eşapament, şi oglinzile, şi ştergătoarele, într-un cuvânt nimic n-a fost cruţat.
Iar pe lângă asta, pentru că meşterul n-a economic vopsea, aceasta a început a se scurge şi a forma urme.
Şi nu s-a trecut nici fără câteva urme de amprente pe maşină. N-a rămas nimic din ce-ar fi putut conţine cel mai prost scenariu, ca să nu se regăsească pe această maşină.
1
32,917
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!