În această săptămână testăm Ford Mustang Mach-E electric în Moldova şi te îndemnăm să formulăm o listă de întrebări împreună

18 Iulie 2022, 10:09
Redacţia PiataAuto.md
Ford Mustang Mach-E e modelul electric cu care Ford s-a făcut deosebit de remarcat în ultimul an în Europa, mai ales că pe majoritatea pieţelor preţul de lansare era mai atractiv decât al altor modele electrice similare, în timp ce performanţele lui Mach-E tindeau să amintească de gloria de cândva a Mustang-ului. Prin urmare, chiar dacă a avut pauze în livrări, Mustang Mach-E a reuşit să devină rapid unul din modelele electrice reprezentative. Ei bine, iată că primul exemplar, cu plăcuţe germane, a şi venit în Moldova, iar noi avem ocazia să-l testăm în această săptămână, datorită prietenului nostru, Dan, care ne-a oferit maşina la test.
Prin urmare, am vrea să formulăm împreună o listă de întrebări şi puncte-cheie care ne interesează, pentru a le include în testul drive. Până la urmă, Mustang Mach-E reprezintă unul din modelele electrice noi de pe piaţă, iar între timp s-au dezvoltat şi prizele electrice în ţara noastră, iar totodată s-au scumpit enorm carburanţii, fapt care ne poate determina pe mai mulţi dintre noi să alegem asemenea maşini.
În acelaşi timp, în ultimul timp şi noi am avut mai multe articole mai profunde despre ingineria maşinilor electrice, iar în unele teste am reuşit să privim mult mai adânc în construcţia maşinilor decât s-ar face la un test doar cu impresii de condus.
Prin urmare, am vrea să facem împreună un test drive mai consistent cu această maşină electrică, şi am vrea să scrii în comentarii cele mai importante aspecte pentru tine, pentru ca aceste sugestii să se regăsească în materialul care va fi publicat ulterior.
0
1,599
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!