Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

O Tesla, surprinsă de radarul poliţiei din Moldova cu 200 km/h prin localitate

26 Iulie 2022 - 09:51
Redacţia PiataAuto.md
Un echipaj de poliţie din Moldova a întâmpinat ieri un caz cu totul neobişnuit, când a surprins cu radarul o Tesla gonind cu exact 200 km/h prin localitatea Măgdăceşti de lângă Chişinău, de pe traseul M2 Orhei-Chişinău.
Situaţia este şi mai bizară şi periculoasă, întrucât în această localitate există şi un radar fix, care-i monitorizează pe toţi cei care încalcă limita de viteză de 50 km/h, dar surprinde şi lipsa centurii sau folosirea telefonului mobil. Prin urmare, cel mai probabil, Tesla a reuşit să accelereze de la 50 la 200 km/h pe o distanţă relativ scurtă, până la ieşirea din localitate, într-o zonă în care sunt alte trei treceri de pietoni nesemaforizate.

Şoferul prins cu 200 la oră de radarul poliţiei s-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani, iar maşina aparţinea tatălui său. Poliţia i-a aplicat cea mai mare sancţiune existentă în prezent pentru depăşire de viteză — 5 puncte de penalizare şi 1.500 lei amendă, care se transformă în 750 lei dacă sunt achitaţi în termen de 72 de ore. În curând, însă, asemenea încălcări se vor lăsa cu amenzi mult mai mari şi cu suspendarea permisului de conducere, dacă modificările propuse de Ministerul Afacerilor Interne în luna iunie vor fi votate drept lege.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter