O mamă cu copilul său, loviţi pe o trecere de pietoni din Chişinău de o maşină cu viteză enormă

14 Iulie 2022, 09:36
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs în seara zilei de ieri în Chişinău, pe strada Florilor, unde o mamă cu copilul său au fost loviţi pe o trecere de pietoni de o dubiţă VW cu viteză enormă. Mai mulţi factori au generat acest accident, dar cel mai grav dintre ele pare viteza enormă a şoferului de dubiţă pe strada din oraş, inclusiv în apropiere de trecerea de pietoni şi, aparent, lipsa totală de atenţie la ceea ce se întâmplă în faţa sa, or, în imaginile video publicate în reţelele sociale stopurile frânelor acestei maşini nu se aprind nici până la impact, nici mult timp după impact.
Femeia şi copilul ei se pregăteau să traverseze strada Florilor, iar din cauza maşinilor parcate neregulamentar în imediata apropiere de zebră, cei doi au ieşit pe trecere de după o maşină. Aceştia nu par să se fi asigurat că sunt văzuţi, dar la viteza pe care o avea dubiţa VW, e posibil că maşina nu a fost văzută în timp util. În rezultat, dubiţa a lovit cei doi pietoni din plin, iar ulterior VW-ul a ieşit în decor spre parcul din apropiere.
Foto: Cei doi pietoni, înainte de traversare

Femeia a fost preluată în stare foarte gravă de medici. Ca prin minune, copilul a avut mai puţin de suferit şi este în afara oricărui pericol.
Nu am vrut să includem imagini video în această ştire, ci doar capturi relevante, pentru că sunt prea grave şi nu ajută mai mult la înţelegerea situaţiei. E un accident deosebit de grav, însă, în care, în mod ideal, poliţia ar trebui să-i amendeze şi pe cei parcaţi neregulamentar în imediata apropiere a trecerii, dar mai ales pe şoferul dubiţei, în mod exemplar, pentru o manieră iresponsabilă şi potenţial criminală de condus.
0
3,690
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!