O şoferiţă din Grecia a primit o amendă de peste 6 milioane de euro pentru parcare neregulamentară

26 Iulie 2022, 21:42
Redacţia PiataAuto.md
O şoferiţă de pe insula Rodos din Grecia a primit probabil cea mai mare amendă pentru parcare neregulamentară din Europa, dacă nu din întreaga lume. Femeia a primit scrisoarea cu amendă prin poştă, iar când a deschis-o, aceasta a ameţit de la suma indicată acolo. Ea spune că iniţial a crezut că i s-a emis o emendă de 6.448 euro, o sumă uriaşă pe care n-ar fi putut plăti-o.
Însă, după o panică iniţială şi încercarea de a se gândi cum va plăti amenda, ea a mai deschis încă o dată plicul cu amenda, pentru a o analiza mai atent. Şi atunci a văzut că suma era, de fapt, nu 6.648 euro şi 6.648.444 euro, adică peste şase milioane şase sute patruzeci mii euro! Şi-a zis atunci că la mijloc nu poate fi decât o greşeală, iar a doua zi a mers la primărie să ceară explicaţie.
Ajunsă acolo, femeia le-a spus angajaţilor că vrea să plătească amenda, dar n-o poate face în numerar, pentru că suma e de peste 100 euro, iar legea din Grecia spune că toate amenzile de peste 100 euro trebuie plătite cu cardul sau prin transfer bancar. Omul de la ghişeu i-a zis într-un final că totul e o greşeală inexplicabilă, iar şoferiţa poate fi liniştită, că amenda uriaşă îi va fi anulată.
0
32,476
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!