Un echipaj de poliţie din Moldova a salvat un copil de 3 ani, care mergea singur pe un traseu naţional, la 2 km de casă

29 Iulie 2022, 16:11
Redacţia PiataAuto.md
Un caz neobişnuit e raportat azi de poliţia din Moldova. Un echipaj de patrulare INSP a observat în după-amiaza zilei de ieri un copil de doar 3 ani mergând singur pe traseul naţional ce trece prin localitatea Hănăsenii Noi din raionul Leova. Fetiţa mergea pe carosabil, pe un drum relativ intens circulat, şi nu era însoţită de niciun matur.
Sursa foto: Poliţia Republicii Moldova

Echipajul de poliţie a oprit şi au încercat s-o întrebe mai multe informaţii despre numele său ori casa în care locuieşte, însă copilul nu a putut spune prea multe. Prin urmare, a mai durat un pic până când poliţiştii au putut stabili identitatea copilului, datele de contact ale unui părinte şi domiciliul. Au dus-o acolo şi paradoxul e că locul unde poliţiştii au observat iniţial copilul se afla la 2 km de casă!
Am vrut să aflăm de la poliţie dacă părintele erau în căutarea copilului. Ni s-a comunicat că fetiţa era căutată de mama ei, dar fără să fi fost anunţată poliţia. Copilul a fost înmânat mamei, cu recomandările de rigoare. Acest caz e unul norocos, deci, şi cu final fericit, în care poliţia a găsit copilul pe acel traseul naţional înainte de o eventuală tragedie.
0
10,522
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!