(VIDEO) Maşina electrică Audi de la Dakar, într-un duel cu un Audi electric de serie, RS e-tron GT

30 Iulie 2022, 16:14
Redacţia PiataAuto.md
La începutului anului 2022, Audi a făcut senzaţie la Dakar, aducând trei bolizi identici, electrificaţi, să concureze în cel mai dur raliu al planetei. Primele 7 zile maşinile aveau probleme la suspensie, însă următoarele 7 au concurat frumos şi chiar au avut segmente învinse, iar pentru 2023 deja multe sunt vocile care vorbesc despre o posibilă victorie Audi cu aceşti bolizi RS Q e-tron.
Acum, bolidul electrificat, cu două motoare electrice de tracţiune şi un motor pe benzină drept generator, a fost pus alături, într-un duel direct, cu un alt model electric de serie de la Audi, RS e-tron GT. RS-ul de serie are 680 CP, scoşi din două motoare, în timp ce bolidul de la Dakar are doar 380 CP, cât e permis de regulament. În această formulă, maşina de la Dakar a fost învinsă.
Dar când vehiculele sunt meşterite şi adaptate în continuu de ingineri, aceştia pot vrăji oricând la ele. Aşa că inginerii au modificat limitările şi i-a conferit şi bolidului de la Dakar o putere de 680 CP. Iar de aici încolo competiţia a fost strânsă, atât de strânsă încât a fost nevoie de mai multe încercă pentru a avea un rezultat clar.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,812
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!