Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Accident între un BMW cu volan pe dreapta şi un Mercedes cu sistem ABS aparent nefuncţional, surprins în Chişinău

29 Iulie 2022 - 17:12
Redacţia PiataAuto.md
Un accident bizar a fost surprins azi în Chişinău, pe strada Petru Zadnipru, în condiţii de carosabil umed, între un BMW cu volan pe dreapta şi un Mercedes cu sistem ABS aparent nefuncţional. Totuşi, tocmai elementele unice ale acestui accident pot oferi lecţii de siguranţă.
BMW-ul, înmatriculat în Irlanda, a vrut să vireze stânga pentru a intra într-una din curţile de blocuri, însă a oprit la jumătatea benzii de sens opus pentru a ceda trecerea. Am fi putut spune că a oprit acolo din cauza volanului pe dreapta, însă înaintea BMW-ului nu erau alte automobile care să-i fi barat vizibilitatea.
Şoferul de Mercedes a reacţionat şi frânat brusc, întorcând totodată volanul spre dreapta. Însă se pare că sistemul ABS al maşinii era nefuncţional, sau cel puţin s-a comportat ca unul nefuncţional la această viteză, lăsând roţile complet blocate, iar maşina şi-a pierdut astfel capacitatea de a vira în timpul frânării. În rezultat, ea a alunecat înainte, frânând cu roţile blocate spre dreapta şi a lovit BMW-ul afla pe jumătate de bandă în faţa sa. De obicei, maşinile care ajuns să aibă sistemul ABS nefuncţional au martorul de bord cu simbol ABS aprins, de culoare galbenă sau oranj.
Vezi întreaga situaţie, surprinsă de o cameră de bord, în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter