Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acesta e noul Lexus LX 600 în formă blindată, pregătit să reziste până şi grenadelor

2 Iulie 2022 - 14:11
Redacţia PiataAuto.md
După ce cu câteva săptămâni în urmă canadienii de la Inkas au anunţat cu mândrie că au reuşit să blindeze noua Toyota Land Cruiser 300 şi să-i asigure o certificare BR6, acum a venit şi momentul când şi noua generaţie Lexus LX e lansată în formă blindată de acelaşi atelier.
Gradul de blindaj pentru noul model Lexus este acelaşi, BR6, ceea ce înseamnă că poate rezista asalturilor cu arme automate de calibru mare, dar şi atacurilor repetate cu grenade. Într-un video anterior, cei de la Inkas demonstraseră cât de multe gloanţe şi grenade a trebuit să îndure Land Cruiser 300 la etapa de testare şi certificare, deci toate aceste lucruri rămân valabile şi pentru noul Lexus LX.
Dată fiind puterea mai mare a motorului de le Lexus LX 600 şi a greutăţii sporite, frânele au fost modificate la etriere cu 10 pistoane, frânele fiind dezvoltate de cei de la Inkas. Pe lângă asta, acest Lexus e blindat atât de jur împrejur, cât şi toată zona inferioară, inclusiv rezervorul de combustibil având blindaj adiţional. De asemenea, maşina poate fi dotată cu un sistem night vision, care poate asigura vizibilitate inclusiv în condiţii de fum sau întuneric.
Şi, desigur, la bord e prezent tot luxul obişnuit dintr-un Lexus LX 600, anume ambianţa de la bord fiind motivul pentru care mulţi ar vrea să opteze pentru un Lexus LX 600 şi nu o Toyota Land Cruiser 300.

Vezi mai jos şi un scurt video cu primul exemplar blindat al noului Lexus LX 600.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter