(VIDEO) Barele metalice prost fixate de pe un camion au ajuns într-un taxi din faţă la o frânare în Chişinău

13 Iulie 2022, 08:02
Redacţia PiataAuto.md
De multe ori spunem că fixarea corectă şi sigură a mărfii sau obiectelor transportate e absolut crucială pentru a nu pune în pericol vieţile celor din jur. Un caz produs ieri în Chişinău, pe Calea Orheiului, arată cât de mari pot fi riscurile ignorării acestei reguli, chiar şi în condiţiile unui trafic de oraş.
O camionetă transporta bare metalice, sau profiluri metalice, cum li se mai spune, avându-le fixate în partea de sus a benei. După structura din benă, camioneta pare a fi specializată în transportarea sticlei, iar profilurile metalice par a fi elementele auxiliare pentru geamuri. Cert e că aceste bare metalice erau prost fixate pe camionetă, întrucât la o frânare mai bruscă toate au plecat prin partea din faţă a benei şi au fost proiectate într-un taxi Toyota Prius, spărgându-i acestuia din urmă hayonul şi intrând prin portbagaj până spre zona banchetei spate.
Toyota a fost puternic avariată de metalul proiectat înspre ea. Din fericire, cei care se aflau în Toyota par să fi scăpat nevătămaţi, însă la cum au ajuns barele în bancheta spate totul se putea sfârşi mult mai sumbru.
Vezi mai jos şi un video surprins la scurt timp după producerea incidentului.

Sursa video: Facebook / grupul Soferul
0
26,952
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!