(VIDEO) Coborâre profesionistă cu skateboard-ul pe un drum din Alpii Austriei, la fel de rapidă ca o maşină

26 Iulie 2022, 20:19
Redacţia PiataAuto.md
Să mergi cu un skateboard la o viteză comparabilă cu cea a unei maşini îţi necesită abilităţi cu mult mai avansate decât condusul unui automobil. Precizia cu care trebuie să poţi controla mişcările corpului, echilibrul, totul trebuie să fie la superlativ. Iar Josh Neuman, cel care stăpâneşte skate-ul din video-ul de mai jos, cu siguranţă avea măiestria supremă, atunci când a coborât pe un traseul din Alpii Austriei, pe un drum public, cu o viteză ce-ţi tai respiraţia. Chiar dacă e o coborâre montană, cu multe viraje, de fiecare dată acesta îşi manevra skate-ul cu o iscusinţă excepţională.
Video-ul original a fost publicat în decembrie, iar Josh a mai publicat ulterior şi o versiune mai scurtă cu cea mai rapidă parte, în care a inscripţionat şi viteza atinsă de el cu skate-ul. Incredibil, dar viteza a urcat până la 113 km/h! Deci, indiscutabil, Josh a atins cu skate-ul său viteze chiar peste cele cu care ar fi coborât o maşină pe acelaşi drum din Alpi!
Video-urile de mai jos sunt cu atât mai preţioase, cu cât sunt ultimele publicate de Josh Neuman, înainte de trecerea în nefiinţă, din februarie 2022. Printr-o ironie a sorţii, decesul său n-a avut nimic de-a face cu aceste coborâri rapizi cu skate-ul, pe care el obişnuia să le facă peste tot în lume, ci s-a produs din cauza căderii unui mic avion în Islanda, în care se afla şi Josh. Şi pentru că Josh obişnuia să doneze o parte din veniturile sale pentru binefacere, familia sa a pus bazele unui fond de caritate în memoria sa.
Iar aceste video-uri au rămas să amintească despre unul din cei care iscusiţi skateboarderi din lume.
0
1,358
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!