(VIDEO) Cum arată camionul de vis, cu o remorcă Airstream fixată pe cadru, al unui şofer pensionat din SUA

2 Iulie 2022, 10:01
Redacţia PiataAuto.md
Despre camioanele din SUA se spune pe bună dreptate că sunt adeseori mai confortabile şi mai opulente decât cele din Europa, iar despre şoferii de camioane de acolo se spune că reuşesc să câştige mult mai mult decât cei din Europa, astfel încât îşi permit adeseori să investească în camioane superbe şi extravagante. Ei bine, camionul de mai jos e întruchiparea ambelor supoziţii.
Acesta e un camion construit custom, în mare parte, care avea la bază un camion vechi, găsit pe marginea drumului, dar pentru restaurarea căruia a fost nevoie de un alt camion donator, pentru a avea punţi şi frâne cu adevărat bune. Aşa că punţile sunt de Volvo, de exemplu, iar multe alte componente vin de la alte camioane. Motorul este şi el cu adevărat unic, având şi o putere cu mult peste cea de stoc.
Acest camion nu are o cabină care să derive într-un apartament în spate, ci are un apartament separat, făcut dintr-o remorcă Airstream. Acolo sunt toate condiţiile acestui producător de lux de remorci, aşa că şoferul de camion are tot luxul necesar la bord.
Fiind pensionat, Charlie, aşa cum îi spune şoferului, foloseşte camionul doar pentru a se deplasa spre casa sa de vacanţă din Texas, deci ca automobil personal efectiv. Spune că reuşeşte să atingă consum de 6,7 mpg, ceea ce e cam 35 litri/100 km. Vezi întregul camion mai jos, prezentat chiar de proprietarul său, şoferul pensionat care-şi savurează visul.
0
6,900
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!