(VIDEO) Cum arată maşinile cu cele mai neînţelese istorii de la licitaţiile din SUA

16 Iulie 2022, 13:41
Redacţia PiataAuto.md
Licitaţiile de maşini din SUA sunt renumite pentru faptul că pot conţine uneori bijuterii la preţ mic, pe care cu investiţii minime să le readuci la luciul de altă dată, dar totodată la aceleaşi licitaţii ai toate şansele să descoperi maşini inundate, incendiate sunt trecute prin alte istorii bizare. Iar unele din ele au istorii de-a dreptul greu de înţeles sau de explicat. Şi totuşi, multe din aceste maşini ajung ulterior să fie importate prin ţările noastre, iar după ce trec prin mâna unor meşteri iscusiţi, nici n-ai mai putea intui ce istorii ascunde aceste automobile în trecutul lor.
Un youtuber din SUA, cu carieră de mecanic auto în spate, a vizitat de curând o asemenea licitaţie şi şi-a oprit privirile spre asemenea maşini, cu cele mai bizare istorii. A descoperit maşini care e probabil să fi fost furate, cărora li s-a furat motorul, de exemplu. Un alt Jeep, din cele de performanţă, se pare că a trecut printr-o scenă ca-n filme şi s-a ales cu multiple urme de muniţie. Altă maşina avea nişte arsuri bizare în anumite puncte, şi e greu de explicat cum anume au fost lăsat acele urme. Iar un Audi s-a ales cu calificativul de daună totală pentru că cineva a murdărit toată maşina cu vopsea pe exterior şi a şi zgâriat-o cu o cheie, în timp ce la nivel mecanic şi la interior maşina e încă în stare bună.
În fine, la aceeaşi licitaţie pot fi văzute şi supercar-uri cu avarieri mai uşoare sau mai grave, dar şi maşini clasice, inclusiv un BMW clasic care pare deloc avariat, ba chiar într-o stare perfectă, cu piese în portbagaj.
E clar că la asemenea licitaţie poţi da peste orice, practic — de la cele mai sumbre şi triste maşini, la adevărate comori. Poţi vedea totul în video-ul de mai jos.
0
2,827
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!