(VIDEO) Cum arată un Cadillac Escalade cu opulenţă încleiată peste caroseria originală, creat de Larte

26 Iulie 2022, 16:20
Redacţia PiataAuto.md
Cadillac Escalade e deja unul din cele mai opulente SUV-uri din câte există astăzi în lume atunci când iese de pe poarta uzinei, atât datorită dimensiunilor sale uriaşe, formelor proeminente, cât şi luxului interior. Totuşi, există şi ateliere care consideră că opulenţa nu poate fi niciodată în exces. Larte Design pare să se fi gândit anume aşa la creaţia lor, iar paradoxul e că au conceput întregul pachet de modificări aşa, încât să poată fi aplicat peste caroseria originală, iar proprietarul să nu piardă garanţia de uzină.
Atelierele de tuning care aleg să facă modifică mai consistente de obicei concep piese proprii de caroserie sau de interior, de motor sau de suspensie, pe care le produc, iar la modificarea unei maşini înlocuiesc piesele originale. Desigur, asta înseamnă necesitatea unei garanţii noi, oferită de atelierul de tuning, dacă e unul precum Brabus, sau renunţarea la garanţie, dacă e un atelier mai mic care nu-şi asumă o asemenea responsabilitate. Cei de la Larte, însă, au creat kit-ul de caroserie pentru Cadillac Escalade, astfel încât maşina să rămână cu caroseria originală, iar elemente de tuning să fie încleiate pe cele originale.
Evazările la aripi, la bara de protecţie, sunt toate încleiate peste componentele originale. S-au aplicat şi elemente de LED noi, însă tot într-o manieră încât să nu se deterioreze caroseria originală, de parcă cei care l-au creat ar intui că proprietarul ar putea să se sature repede de ele, ori la revânzare vor trebui scoase.
Foto: Conturi LED pentru iluminare, ca parte a kit-ului opulent al celor de la Larte pentru Cadillac Escalade

Cadillacul rezultat arată somptuos, fără îndoială. Doar că maniera de aplicare a acestui tuning e una care până şi 5-10 ani în urmă era considerată de nivel nu tocmai consistent. Larte a ales calea asta prezentând garanţia drept explicaţie. Şi se menţionează că roţile sunt, totuşi, noi, la fel ca şi gurile de eşapament.
Însă conturile luminoase multicolore, aplicare inclusiv pe circumferinţa jantelor, asociază această maşină mai degrabă cu luminile unei discoteci din anii 90, decât cu un SUV premium, scump.
La partea mecanică, însă, nu s-a schimbat absolut nimic, nici la suspensie, nici la motorul V8 de 6,2 litri. Deci, e un tuning menit să creeze un efect wow de suprafaţă, pe care să-l poţi anula oricând, şi care n-are nicio modificare mecanică mai consistentă, nici măcar un chip tuning. Vezi mai jos şi un video cu acest Escalade.
0
2,342
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!