(VIDEO) Cum arată un Land Rover Defender care a parcurs peste 1 milion de kilometri prin Africa

12 Iulie 2022, 12:27
Redacţia PiataAuto.md
Land Rover Defender, în generaţia sa clasică, a fost unul din modelele preferate de misiunile celor din occident pentru Africa şi alte regiuni unde exploatarea şi înaintarea maşinilor e foarte dificilă. Defender era adorat pentru capacităţile de trecere, dar şi pentru anduranţa sa, atunci când trebuia să înainteze departe de civilizaţie. Iar când se defecta, de obicei putea fi reparat relativ simplu, ceea ce-l făcea relativ indestructibil.
Dar până şi o maşină atât de indestructibilă poate ajunge al o stare deplorabilă atunci când parcurge milioane de kilometri prin Africa, având totodată parte de mentenanţă bugetară. Un youtuber din Congo, Africa, a surprins un asemenea Land Rover Defender în ţara sa, despre care spune că are peste 1 milion de kilometri parcurşi şi, deoarece odometrul s-a oprit demult, i s-a pierdut şi urma contorizării parcursului.
Cert e că maşina are mulţi, foarte mulţi kilometri parcurşi, încât a ajuns uscăţivă şi abia de se mai ţine pe roţi. N-are nici geamuri, pentru a se rezista la bordul ei în căldurile Africii, habitaclul e plin de zdrenţe, aproape totul e smuls şi rupt în ea, aşa cum cu greu ţi-ai putea imagina că poate ajunge vreodată un Land Rover Defender. Şi totuşi, în Africa a ajuns. Şi totuşi, maşina asta încă mai porneşte, mai mult de la manivelă sau împinsă ce-i drept, şi mai merge prin relieful Africii.
Vezi mai jos acest Land Rover Defender, prezentat în detaliu de youtuber-ul din Congo.
0
2,897
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!