(VIDEO) Cum se transportă câte 26 de dubiţe odată pe remorca unui camion din China

17 Iulie 2022, 10:27
Redacţia PiataAuto.md
Deşi despre camioanele din China se aude foarte puţin la nivel internaţional, la nivel local există producători care au modele apreciate, mai ales că în China ele sunt puse deseori la munci cu mult peste capacităţile lor nominale. Iar când greutatea mărfurilor transportate nu e foarte mare, transportatorii chinezi devin foarte inventivi în a amplasa lucrurile în mod ingenios în remorcile lor, pentru ca acolo să încapă cât mai multe.
Un video cu o a asemenea amplasare ingenioasă din China a fost publicat de curând, înfăţişând un camion cu remorcă extra lungă, de 30 metri, pe care se transportă dubiţe, sau mai bine zis versiuni de camionetă cu benă a dubiţelor. Şi pentru transportarea lor nu se foloseşte un trailer pe care ar încăpea 7-8 asemenea dubiţe. În schimb ele sunt amplasate sub unghi, roţile fiecăreia sprijinindu-se în bena dubiţei anterioare. Astfel, au încăput 13 dubiţe în şir în remorcă.
Doar că dubiţele sunt înguste, iar remorca e lată, aşa că transportatorii chinezi au amplasat două asemenea rânduri de dubiţe într-o singură remorcă. Şi astfel au reuşit să amplaseze şi să transporte cu un singur camion tocmai 26 de asemenea dubiţe.
Vezi totul în video-ul scurt de mai jos, în primele minute.
0
11,202
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!