(VIDEO) Deşi transportă zeci de oameni, un şofer de troleibuz din Chişinău neglijează în viteză trecerea de pietoni

28 Iulie 2022, 08:39
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, periodic în spaţiul public apar surprinse situaţii în care şoferii de transport public au comportament de trafic departe de a fi exemplar. Cândva, şoferii de transport public erau printre cei mai exemplari profesionişti, manierele lor de condus fiindu-le dictate tocmai de faptul că transportă oameni, atât pe scaune, cât şi în picioare, dar şi de respectul faţă de cei din afara troleibuzului. Ba chiar era considerată o măiestrie să poţi accelera cât mai lin şi mai lipsit de şocuri, şi să poţi frâna la fel de lin şi predictibil, făcându-i pe cei din interior să nu fie nevoiţi să se ţină cu toată forţa de bare.
O neglijenţă periculoasă în condus a unui şofer de troleibuz a fost surprinsă ieri de un cititor pe bulevardul Moscova din Chişinău şi ne-a fost expediată la redacţie. Autorul filmării conducea o maşină şi a oprit la o trecere de pietoni. O tânără a început a traversa în ritm grăbit, chiar uşor alergând, în timp ce pe banda alăturată a trecut în troleibuz cu o viteză nefiresc de mare, fără cea mai mică intenţie de a opri sau de a reduce cel puţin viteza în apropierea unei treceri la care sunt deja maşini oprite.
Din fericire, tânăra a mai avut circa doi metri până a nimeni în faţa troleibuzului şi s-a ales doar o sperietură. Însă, o altă sincronizare a e ei o putea plasa în faţa troleibuzului, iar la viteza cu care se deplasa acesta, totul putea sfârşi tragic. Vezi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.
0
2,212
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!