(VIDEO) Duel între un Mercedes-AMG CLA 35 şi un Cadillac CT4-V, ambele cu motoare de 4 cilindri

1 Iulie 2022, 13:27
Redacţia PiataAuto.md
Mercedes are un motor de 4 cilindri în linie despre care spune adeseori că e cel mai puternic propulsor de 2,0 litri din lume şi pe care-l pune atât pe versiuni AMG cu indicele 45 din segmentul compact, cât şi pe cele cu indicele 35, într-o formă uşor mai relaxată. De cealaltă parte, şi Cadillac are un motor de 4 cilindri în linie cu o putere comparabilă, doar că cilindreea acestui e mai mare.
Motorul celor de la Cadillac are 2,7 litri, e turboaspirat, şi scoate 325 CP, fiind cuplat la o cutie de viteze cu 10 trepte şi un sistem de tracţiune integrală. Propulsorul de 2,0 litri al celor de la Mercedes are 302 CP şi e cuplat la o cutie de viteze automată, cu 7 trepte şi dublu ambreiaj, în ecuaţie fiind prezent de asemenea un sistem de tracţiune integrală.
Talia celor două maşini e diferită, însă, dar filosofia propulsoarelor e apropiată. Şi greutatea, la fel, e similară, diferenţa fiind de mai puţin de 100 kg. Prin urmare, oricât de neaşteptat ar fi duelul, e unul intrigant. Iar rezultatele sunt diferite în funcţie de tipul de start, fiecare din maşini luând victorii la câte un capitol. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,200
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!