(VIDEO) Exemplarul cu doar 75 km la bord a unui Renault 12 descoperit în Argentina a apărut într-un prim reportaj

18 Iulie 2022, 13:01
Redacţia PiataAuto.md
Acum două zile, scriam despre un Renault 12, paralela lui Dacia 1300, descoperit în Argentina cu doar 70 km la bord de când e nou, acesta mai parcurgând încă 5 km pentru filmările pentru o emisiune argentiniană. Ei bine, acea emisiune a publicat acum un prim reportaj maşina, în care i se poate auzi motorul, dar şi în care putem afla care sunt planurile imediat următoare pentru această capsulă a timpului.
Maşina nu a beneficiar deocamdată de un tratament major, ci doar de schimbul fluidelor esenţiale. Cel care a descoperit-o la o agenţie din Buenos Aires, uitată în garajul acestora, a trebuit să-i convingă mult timp s-o vândă şi le-a cumpărat în schimb un Renault Clio RS modern. Doar aşa a putut să se pricopsească cu acest Renault 12 clasic.
Tot el spune că va urma un tratament minuţios de detailing pentru această maşină, pentru a-i reda prospeţimea în cele mai mici detalii, readucându-i luciu de maşină absolut nouă, aşa cum era când a ieşit de pe poarta fabricii.
Foto: Cum arăta Renault-ul 12 din Argentina când a fost descoperit

Vezi mai jos şi acest prim reportaj din Argentina, unde poţi activa subtitre cu traduceri automatizate în engleză sau română, pentru a înţelege ce vorbesc protagoniştii, iar aici poţi vedea articolul nostru iniţial, de sâmbătă, cu acest Renault. Apropo, avem şi în ţara noastră un Mercedes clasic, cu parcurs mic, care şi-a petrecut cea mai mare parte a existenţei sale în Argentina, şi despre care am scris acum mai bine de un an.
0
2,624
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!