Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Ghinion pentru 80 de proprietari de Ferrari Monza fără acoperiş, invitaţi la un eveniment de uzină, unde i-a prins ploaia

6 Iulie 2022 - 12:42
Redacţia PiataAuto.md
Orice maşină normală are un element simplu, prevăzut pentru condiţiile de ploaie — acoperişul. Chiar şi maşinile decapotabile îl au, fie că e unul textil, fie că e unul metalic sau chiar demontabil. Dar modelul în ediţie limitată Ferrari Monza nu are aşa ceva, fiind un model gândit pentru cei mai avuţi proprietari de alte exemplare Ferrari, care şi l-au cumpărat doar pentru ieşiri în condiţii perfecte, fie de circuit, fie în soarele de coastă. La un preţ de 2 milioane bucata, Ferrari Monza a devenit, astfel, o legendă încă din momentul în care era vândut.
De curând, însă, 80 de proprietari ai unor asemenea modele Ferrari s-au pomenit neputincioşi în faţa unei simple ploi. Aceştia au fost invitaţi la un eveniment exclusivist, organizat de Ferrari chiar pe circuitul Fiorano, acolo unde sunt testate toate modelele Ferrari înainte de producţie. Evenimentul a mai presupus plimbări pe trasee frumoase, defilări prin orăşele italiene, cine exclusiviste pregătite de bucătari exclusivişti şi, desigur, ture pe circuit, fiecare participant achitând o taxă exorbitantă de 30 mii dolari pentru participare.
Anume pe circuitul Fiorano, însă, cele 80 de exemplare Ferrari Monza au fost surprinse de o ploaie intensă. Şi pentru că maşinile nu au acoperiş, interioarele luxoase au căzut pradă ploii, toată situaţia luându-i prin surprindere până şi pe angajaţii Ferrari, care se învârteau în căutarea unei soluţii urgente. Întregul moment a fost surprins de un youtuber, care a fost rugat apoi de cei de pe circuit să oprească filmarea. Mai târziu, în reţelele sociale au apărut şi confirmări ale marelui fiasco şi din partea proprietarilor.
Cât de tare au fost afectate cele 80 de Ferrari de ploaie nu se cunoaşte. Toată situaţia e cuprinsă în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter