(VIDEO) În Thailanda există o întrecere bizară între ambulanţe Toyota, modificate de pasionaţii auto

13 Iulie 2022, 19:37
Redacţia PiataAuto.md
În toată lumea ambulanţele sunt folosite pentru intervenţii în scopuri medicale şi, deşi e important ca aceste intervenţii să fie cât mai rapide, parcă nimeni nu se încumetă să le doteze cu motoare modificate, cu turbine şi intercooler-e imense, pentru a accelera cât mai repede. În Thailanda, însă, există o pasiune bizară pentru asemenea ambulanţe, iar cei care le creează vin periodic la întreceri cu ambulanţe.
Cam toate ambulanţele modificate de bazează pe modele Toyota Hiace, un model foarte popular în Thailanda, mai ales că modelul se şi fabrică în această ţară de câteva generaţii încoace. Prin urmare, Hiace, împreună cu alte câteva modele Toyota, sunt văzute ca maşini autohtone, inspirând pasionaţii să le modifice, atât în caroserii standard, cât şi cele create pentru misiuni speciale.
Ei bine, de curând în Thailanda a avut loc o asemenea întrecere ciudată între mai multe exemplare de Toyota Hiace, partea cea mai neobişnuită fiind cele cu rol de ambulanţă. Se pare că ambulanţele thailandeze au fost într-atât de mult modificate, încât au reuşit să înregistreze timp de circa 15 secunde pentru parcurgerea celor 402 metri, un timp cu doar 2-3 secunde mai mare decât supercar-urile veritabile.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,163
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!