(VIDEO) Indicator de limită de viteză, acoperit de copaci la ieşirea din Vatra, capcană pentru radarele poliţiei

4 Iulie 2022, 09:33
Redacţia PiataAuto.md
Limitele de viteză trebuie respectate, dar introducerea lor pe anumite segmente de drum trebuie să fie justificată de riscuri adiţionale pentru trafic şi de dorinţa de a reduce aceste riscuri. Iar existenţa unei limite de viteză pe un sector de drum trebuie să fie clară, vizibilă, pentru a nu putea trece neobservată, or, scopul e ca şoferii să o respecte şi să se reducă riscurile, nu ca aceştia să cadă în plasa radarelor. La ieşirea din localitatea Vatra din Moldova, însă, limitele viteze au toate şansele să treacă nevăzute şi de către cei mai atenţi şoferi.
Spre exemplu, indicatorul de sfârşire a localităţii Vatra şi implicit a limitei de 50 km/h din localitate e vizibil şi înseamnă că şoferii pot circula deja cu viteza regulamentară de 90 km/h pe traseu. Dar, după câteva sute de metri şi o curbă, apare un indicator ce limitează viteza la 70 km/h, însă acesta e amplasat printre copaci, departe de carosabil, fiind pe deasupra şi acoperit de crengi în prezent. În video-ul de mai jos, publicat de un şofer din Moldova, probabil 99% dintre noi nu vom observa din prima indicatorul.
Respectiv, ceva mai departe periodic ai şansele să fii surprins de un radar al poliţiei şi, dacă circuli în continuare cu 90 km/h, ai toate şansele să comiţi o încălcare involuntară. Vezi în video-ul de mai jos cum arată acest indicator şi cât de vizibil este.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Dmitri Gherea
0
8,638
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!