(VIDEO) Întrecere prin deşert între trei creaţii Hennessey, cu puteri duse până la 1.000, 600 şi 400 CP

22 Iulie 2022, 13:31
Redacţia PiataAuto.md
Hennessey Performance e unul din cele mai ambiţioase ateliere de modificare a maşinilor în SUA, cu creaţii ce ajung şi la 1.000 CP, scoşi din motoare pe benzină, supraalimentate. Atelierul a reuşit în scurt timp să devină unul din cele mai adorate în SUA, tocmai pentru curajul de a duce putere până la cifre enorme, în timp ce maşinile lor rămân utilizabile pentru viaţa de zi cu zi.
Acum cei de la Hennessey au scos la o întrecere în deşert trei dintre creaţiile lor proaspete şi notorii — un Ford Bronco modificat la 400 CP, un Ford Raptor modificat la 600 CP şi un RAM TRX, dus până la1.000 CP! Toate cele trei maşini au avut şansa de a se dezlănţui în voie prin nisipurile deşertului, punându-şi în aplicare toată forţa de care sunt capabile.
Iar în nisip, acolo unde maşinile întâmpină rezistenţă mult mai mare, adeseori e crucial să ai suficientă putere încât să poţi galopa repede pe stratul superior al nisipului, fără a te afunda. Deci, toată escapada de deşert a unor modele americane atât de puternic nu avea cum să fie altfel decât spectaculoasă, cu sunete magnifice ale motoarelor.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
837
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!