Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Întreceri între două BMW-uri, unul pe contrasens, altul pe banda de transport public, surprinse în centrul Chişinăului

1 Iulie 2022 - 09:52
Redacţia PiataAuto.md
Demarările mai accentuate de la semafoare erau parte din condimentele pasiunii pentru condus întotdeauna, dar, atunci când acestea ignoră regulile elementare, se transformă în manevre care pot duce la accidente regretabile, cum s-a întâmplat acum doi ani pe bulevardul Ştefan cel Mare, la intersecţie cu strada Ismail, când două maşini se luaseră la întrecere pe stradă, iar una a neglijat semaforul roşu. După acel accident cu două decese, în Moldova a fost interzis condusul agresiv şi întrecerile de stradă, cu pedepse dintre cele mai dure. Chiar şi aşa, periodic, pe acelaşi bulevard Ştefan cel Mare din centrul Chişinăului mai sunt surprinse întreceri.
Un asemenea caz a fost surprins acum trei zile, la o oră de seară încă relativ circulată, între două BMW-uri, o Seria 5 clasică, cu numere de România, şi un X5 mai recent, cu numere de Moldova. Cele două maşini s-au apropiat deja întrecându-se la semafor, unde stăteau maşini staţionate la roşu, iar pentru a câştiga avantaje, una a trecut pe banda destinată transportului public, iar altul pe contrasens, peste linia dublă, depăşind maşinile staţionate.
La aprinderea culorii verzi, ambele au demarat din nou, însă cursa a ţinut doar până la următoarea intersecţie, sfârşind la fel de spontan precum a început. Unii ar putea spune că nu e nimic grav în situaţia surprinsă de mai jos. Alţii, însă, ca şi autorul filmării, ar putea vedea în această situaţie una prea gravă şi prea frecvent întâlnită pentru un bulevard central din oraş. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Lista AutoHam Moldova
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter