(VIDEO) Inutilitatea încălcărilor rutiere şi a grabei în traficul din Chişinău, ilustrată de o cameră de bord

27 Iulie 2022, 09:33
Redacţia PiataAuto.md
Probabil mulţi dintre noi am observat, măcar din când în când, automobile care se grăbesc alături de noi pe străzile oraşului, încearcă să se strecoare cu multă insistenţă, doar pentru a le întâlni staţionate peste câteva sute de metri la acelaşi semafor la care se poate ajunge şi cu viteză moderată. Din cauza semafoarelor şi a specificului traficului de oraş, de obicei timpul câştigat de condus foarte rapid e de câteva secunde sau maxim 2-3 minute la o distanţă mai mare. Iar video-ul de mai jos ilustrează perfect această ipoteză.
Situaţia e filmată de o cameră de bord pe strada Independenţei din Chişinău, acolo unde banda stângă e destinată exclusiv virării la stânga. O Toyota RAV4, însă, vrea să meargă înainte şi insistă să intre în faţa autorului filmării. Acest fapt nu-i reuşeşte, iar după asta accelerează şi depăşeşte pe contrasens, cu viteză, neglijează şi o trecere de pietoni cu oameni care voiau să traverseze, trecând şi pe acolo în viteză, şi se face nevăzut în acelaşi tempo.
Doar că peste circa 2-3 sute de metri, aceeaşi Toyota staţiona la următorul semafor de la intersecţia Independenţei şi Cuza-Vodă, la care a ajuns să staţioneze şi autorul filmării, care a mers cu viteză regulamentară şi a mai reuşit şi să oprească la trecere şi să le cedeze pietonilor.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook/ grupul Lista AutoHam Moldova
0
4,432
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!