(VIDEO) Lecţie dată de şoferii de camioane pe o autostradă din Polonia unui şofer nerăbdător dintr-un Peugeot

8 Iulie 2022, 15:54
Redacţia PiataAuto.md
Depăşirile dintre camioane sunt adeseori lente, atât din cauza limitatoarelor de viteză cât şi, uneori, din cauza încăpăţânării şoferilor depăşiţi de a reduce un pic viteza. Dar situaţia surprinsă azi în Polonia nu era una de acest tip, între camionul care depăşea şi cel depăşit existând o diferenţă de câţiva km/h, iar astfel depăşirea avea loc relativ normal. Totuşi, un şofer de Peugeot a fost prea nerăbdător la o asemenea scenă, mai ales când a înţeles că cel din faţa sa urma să depăşească şi al doilea camion.
Cel cu Peugeot-ul a făcut o depăşire bruscă pe dreapta şi a intrat pe banda de urgenţă a autostrăzii, depăşind două camioane simultan. Apoi a trecut pe banda stângă, în faţa camionului ce efectua manevra de depăşire şi a frânat brusc, impunându-l pe acesta să frâneze, la rândul său. Şoferul de Peugeot a continuat mişcarea lentă, doar că în doar câteva secunde acesta s-a pomenit înconjurat de 4 camioane, care au încetinit până la oprirea completă, oferindu-i astfel o lecţie de conduită în trafic.
După oprire, şoferii de camioane au pornit din nou şi şi-au continuat mişcarea, fără ca situaţia să evolueze în vreun incident. Vezi totul în video-ul de mai jos.
2
88,100
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!