(VIDEO) Lecţie dată unui şofer, care ar fi intrat la roşu pe singura bandă semaforizată de pe podul de la Budeşti, aflat în reparaţie

18 Iulie 2022, 08:31
Redacţia PiataAuto.md
Drumurile aflate în reparaţie adeseori necesită restrângeri de benzi sau circulaţie semaforizată, cu alternare a circulaţie. Pe poduri necesitatea e şi mai acută, ori nu există acostament pentru a organiza alte benzi temporare. S-a făcut la fel şi în cazul podului de lângă Budeşti de pe traseul M5 din Moldova, pod care se află în reparaţie de câteva luni, iar lucrările vor dura până la sfârşitul anului. Şi aici există un semafor pentru dirijarea circulaţiei pe singura bandă rămasă activă, doar că periodic unii şoferi aleg să neglijeze semaforul.
S-a întâmplat şi ieri, când, potrivit martorilor, un Hyundai ar fi intrat pe pod la roşu, profitând de faptul că ultimele maşini care au trecut regulamentar încă se mai aflau pe pod în finalizarea manevrei. Doar că un Opel, care se afla primul în coloana din sens opus, a intrat regulamentar la verde şi a blocat Hyundai-ul. Ceilalţi şoferi din spatele Opelului au fost solidari, iar astfel Hyundai-ul s-a pomenit cu toată coloana în faţa sa.
În rezultat, acesta a trebuit să dea înapoi pe toată lungimea podului, lucru care a durat ceva timp, încât s-a schimbat din nou şi culoarea semaforului. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Lista AutoHam Moldova
0
29,707
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!