(VIDEO) Noul Lamborghini Countach, recrearea legendarului model din zilele noastre, galopat pe Stelvio de unul singur

6 Iulie 2022, 14:52
Redacţia PiataAuto.md
Pasul Stelvio e unul din cele mai frumoase drumuri din Alpi şi din întreaga Europă, iar noi l-am traversat anterior în mai multe expediţii de-ale noastre. Dar cei de la Top Gear au reuşit să şi-l adjudece pentru o zi doar pentru ei şi doar pentru Lamborghini Countach, noul model al italienilor, care recreează legenda de acum jumătate de secol.
Aşadar, cu motor V12 imens, aspirat natural, de 770 CP, şi cu un design care evocă atât de frumos legenda de demult, noul Countach nu putea fi decât savuros şi epic pe un asemenea drum, de o asemenea magnitudine. Curbe fascinante, cu munţi şi văi imense alături, printre care galopează de unul singur un Lamborghini Countach, unul din doar 112 exemplare produse. Sună inevitabil a o experienţă de neuitat pentru toată viaţa!
Ollie, omul de la Top Gear care conduce acest nou Lamborghini, a punctat, totuşi, nişte elemente de care să se plângă, în special cutia de viteze. Dar pe acest drum Alpin până şi criticile sună nevinovat când sunt acompaniate de vocea motorului V12 montat median. Este, deci, unul din ultimele Lamborghini de şcoală veche pe care le mai vedem produse, şi totodată unul care e o iteraţie nouă a unui nume legendar. Iar condusul unei asemenea maşini printr-un pas montan precum Stelvio, cu sunete şi zvâcniri mecanice, e o experienţă care peste câteva decenii, într-o lume a maşinilor electrice, va rămâne doar istorie.
Aşa că e o maşină şi un video care merită savurat cât timp mai vorbim la prezent despre toate aceste lucruri valoroase pentru pasionaţii auto. Vezi totul mai jos.
0
1,951
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!