Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) O Lada, care a luat foc în Chişinău, stinsă datorită intervenţiei exemplare a unui poliţist în afara orelor de muncă

29 Iulie 2022 - 10:35
Redacţia PiataAuto.md
Un caz produs de curând la intersecţia străzilor Nicolae Dimo şi Studenţilor a sfârşit cu daune mult mai mici decât se putea, datorită intervenţiei exemplare a unui poliţist, aflat în afara orelor sale de muncă.
O Lada a luat foc, iar proprietarul maşinii a deschis capota în încercarea de a o stinge, însă în scurt timp a devenit clar că e depăşit de situaţie. Un poliţist a oprit în faţa Ladei, însă, şi scos extinctorul pentru a ajuta. Între timp, de sub capotă au izbucnit flăcări puternice, pe care poliţistul cu extinctor le-a putut stinge imediat. Acţiunile poliţistului au fost foarte bine direcţionate spre focarele de incendiu, acesta aplicând extinctorul inclusiv în partea inferioară a maşinii, iar în rezultat, în doar câteva secunde incendiul a fost stins, iar maşina salvată. N-a fost nevoie nici măcar de intervenţia pompierilor.
Cazul a fost filmat de o cameră de bord şi a fost expediat celor de la ştiri.md. Din câte se pare, însăşi camera poliţistului a filmat acţiunea. INSP a confirmat mai apoi că protagonistul e Ion Caganovschi, angajat INSP, şi i-a calificat intervenţia drept una demnă de tot respectul. Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter