Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Poliţia din Chişinău a tot încercat să convingă o şoferiţă în stare de ebrietate să dea testul, până la o urmărire

27 Iulie 2022 - 19:53
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Chişinău raportează azi un caz neobişnuit, în care a fost implicată o şoferiţă a unui Renault Megane. Cineva a sunat iniţial la 112 pentru a denunţa că pe Calea Orheiului din Chişinău un Renault se deplasează pe traiectorii inadecvate, iar un echipaj al INSP a reacţionat, a identificat maşina în trafic şi a tras-o pe dreapta.
Inspectorii de patrulare au suspectat starea de ebrietate a şoferiţei, întrucât din maşină venea un miros puternic de vapori. Femeia a refuzat etilotestul cu suflare, însă a acceptat testul de sânge la dispensarul specializat. Poliţia menţionează că a escortat şoferiţa până acolo, iar din informaţiile şi cronologia prezentată de poliţie, înţelegem că ea a fost lăsată să conducă de la locul primei opriri până la dispensar!
Acolo şoferiţa a refuzat deja şi prelevarea de probe biologice, chiar dacă a fost informată că refuzul înseamnă dosar penal şi tratarea sa similară cu cea a unui şofer cu starea de ebrietate avansată. Şoferiţa a pornit motorul chiar dacă a fost somată să n-o facă şi a plecat în viteză de acolo, acroşând şi unul din poliţişti. Echipajul de poliţie a urmărit Renault-ul şi l-a oprit la câteva străzi depărtare. În rezultat, protagonista s-a ales cu dosar penal şi cel mai probabil va fi pedepsită şi pentru ultragierea poliţiştilor.

Vezi mai jos şi un video publicat de poliţie.

UPDATE 28.07.2022, ora 16:36: Poliţia a menţionat că şoferiţa nu a fost lăsat să conducă de una singură până la dispensar, ci a fost transportată cu maşina de poliţie, iar apoi a revenit la locul unde fusese oprită iniţial, iar de acolo a încercat să fugă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter