(VIDEO) Sute de camioane fascinante, tratate cu pasiune de şoferii lor, s-au adunat la un festival grandios din Belgia

4 Iulie 2022, 16:21
Redacţia PiataAuto.md
Belgia şi Olanda sunt printre ţările cu cea mai de demult cultură a pasiunii pentru camioane şi pentru profesia de şofer de camion. În aceste ţări sunt concentrate cele mai multe ateliere de personalizare şi modificare a camioanelor în Europa, iar şoferii din această parte a continentului văd modificarea unui camion ca o etapă aproape obligatorie pentru a-ţi asigura plăcerea muncii cu el. Tocmai de asta, în aceste ţări şi au loc majoritatea întrunirilor mari din Europa, dedicate camioanelor. Iar cea mai mare întrunire recentă a avut loc în Ciney, Belgia, după peste doi ani de pauză.
Festivalul şi expoziţia asociată, sau mai simplu spus Truckshow-ul din Ciney, au avut loc în week-end-ul dintre 18 şi 19 iunie 2022, iar în Belgia au venit sute de camioane fascinante, atât din Belgia sau Olanda, cât şi dintr-o mulţime de alte ţări, de Elveţia, Germania sau Italia, până la Suedia sau Norvegia.
Numai faptul de a-ţi organiza timpul şi cursele în aşa mod, încât să poţi să ajungi în acest punct al Europei cu camionul doar de dragul pasiunii pentru el certifică ardoarea cu care sunt tratate aceste camioane de către şoferii şi proprietarii lor, iar de cele mai multe ori, în aceste cazuri, şoferul şi proprietarul e acelaşi om.
Acum, organizatorii întrunirii din Belgia au publicat şi video-ul oficial în care pot fi admirate rând pe rând, camioane de toate variaţiile. Au fost prezente şi camioane clasice, şi moderne, şi dintre cele modificate cu să aibă capotă în faţă şi cabina deplasată spre spate, şi dintre cele cu interioare transformate în apartament sau ţevi de eşapament prefăcute în săli de concert pentru cilindrii motorului.
Vezi toate aceste camioane diverse şi personalizate în video-ul de mai jos.
0
5,978
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!