Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Taximetrist din Chişinău, de neclintit în faţa unei ambulanţe cu girofar, îi face semn să-l ocolească

30 Iulie 2022 - 08:28
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie revoltătoare a fost surprinsă ieri de camera de bord a unei ambulanţe din Chişinău, care mergea cu girofar spre un pacient, deplasându-se pe bulevardul Grigore Vieru, şi ne-a fost expediată la redacţie de şoferul ambulanţei.
Bulevardul Grigore Vieru e unul cu trei benzi pe sens, cele două sensuri fiind despărţite de o alee cu zonă verde, banda dreaptă de pe fiecare sens e destinată exclusiv transportului public. Fireşte, banda e folosită uneori şi de ambulanţe, pompieri sau maşini de poliţie, când acestea au girofarul aprins şi sunt în misiune. Aşa s-a întâmplat şi ieri, şoferul de ambulanţă având conectat girofarul, inclusiv sirena, deşi în video lipseşte sunetul din cauza defecţiuni a înregistratorului.
Totuşi, pe acea bandă în apropiere de strada Romană, staţionase un taximetrist cu maşina sa, pusă pe lumini de avarie. Şoferul de ambulanţă spune că avea obstacol pe stânga şi nu l-a putut ocoli în avans. Ajuns în spatele taxiului, l-a claxonat suplimentar pentru a elibera banda pe care taximetrul nu trebuia să se afle, cu atât mai mult să staţioneze. Taximetristul a fost de neclintit, însă, ba chiar a scos mâna pe geam şi i-a făcut semn şoferului de ambulanţă să-l ocolească. În faţa acestui tupeu, dar presat de urgenţa medicală spre care mergea, şoferul de ambulanţă a dat niţel în marşarier şi apoi a ocolit taximetrul.
Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter