Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un Volvo S60 din România, lăsat deschis în Chişinău, a fost furat şi accidentat într-un pilon

6 Iulie 2022 - 08:27
Redacţia PiataAuto.md
Un caz neobişnuit a fost raportat de poliţia din Moldova şi vizează un automobil Volvo S60, din România, care ar fi fost lăsat deschis pe Calea Ieşilor în Chişinău pe timpul nopţii. Un tânăr de 19 ani, originar din Străşeni, a tras de uşă şi, descoperind maşina deschisă, a forţat lacătul de pornire a maşinii şi s-a făcut nevăzut cu ea.
Pe lângă faptul că a furat maşina, tânărul se afla şi în stare de ebrietate. Acesta s-a îndreptat spre Străşeni cu maşina, dar pe traseu a pierdut controlul acesteia şi a lovit-o într-un stâlp de pe marginea drumului, accidentând-o grav. După impact, acesta a fugit de la locul accidentului.
Furtul a fost comis la mijlocul lunii iunie, însă poliţiştii l-au găsit pe autor abia acum, după investigaţii. Pentru că automobilul a fost relativ uşor de furat, poliţia aminteşte tuturor să verifice starea în care lasă maşinile, ca acestea să fie închise şi să le doteze cu alarmă sau să le lase în locuri iluminate şi supravegheate.
Foto: Captură a unei camere de supraveghere cu automobilul furat

Tânărul care a furat exemplarul Volvo riscă amendă până la 67.500 lei sau închisoare până la 3 ani, în ambele cazuri în urma unui proces penal.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter