(VIDEO) Urmărire a poliţiei din Moldova a unui motociclist fără permis, fără cască şi în stare de ebrietate

5 Iulie 2022, 09:04
Redacţia PiataAuto.md
Deşi doar săptămâna trecută s-au produs câteva accidente grave cu motociclişti fără cască, iar poliţia a desfăşurat o campanie amplă de depistare a celor ce conduc fără acte în regulă sau în stare de ebrietate pe două roţi, duminică seară în localitatea Cricova poliţiştii au desfăşurat o urmărire a unui motociclist fără cască, fără permis de conducerea şi pe deasupra în stare de ebrietate.
Tânărul de 20 de ani, care conducea motocicleta, a refuzat să se conformeze somaţiilor repetate şi a gonit cu viteze periculoase prin localitate, fiind de mai multe ori la un pas de accidente. Apropo, mai mulţi ani în urmă, legendele urbane menţionau că poliţia nu ar urmări motocicletele, din motive de siguranţă pentru aceştia din urmă, însă această întâmplare spulberă acest mit.
Tânărul a fost oprit într-un final la o intersecţie. Etilotestul a indicat o concentraţie de 0,87 g/mL de alcool în aerul expirat, fapt care corespunde stării avansate de ebrietate, doar că în acest caz, din cauza capacităţii cilindrice mici a motocicletei, pedeapsa nu e una penală, ci contravenţională. Poliţia i-a ridicat motocicleta şoferului băut şi a dus-o la parcarea specială. Doar în week-end-ul trecut poliţia a dus alte 130 de motociclete în întreaga ţară la parcări cu plată.
Poliţa a publicat şi un video cu secvenţe ale urmăririi motociclistului în Cricova.
0
2,541
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!