(VIDEO) Zeci de tractoare clasice şi moderne, scoase la întrecere de fermieri la un eveniment din Cehia

26 Iulie 2022, 13:58
Redacţia PiataAuto.md
În Cehia există o pasiune specială nu doar pentru camioanele produse în ţara lor, dar şi pentru tractoare, într-atât de specială, încât de câteva ori pe an au loc evenimente dedicate tractoarelor, atunci când fermierii îşi scot din grajduri vehiculele preferate şi vin cu ele, participând la tot soiul de demonstraţii şi întreceri.
Foto: Tractor clasic Zetor din Cehia

Un asemenea eveniment a avut loc de curând şi în sătucul Zebnice din Cehia. Partea interesantă a acestui eveniment e că acesta a încorporat şi curse dificile cu tractoarele, în care fermierii trebuiau să-şi conducă iscusit tractoarele pe trasee de offroad, cu denivelări, viraje strânse, urcuşuri şi noroi, care le puneau la încercare abilităţile de condus.
Fireşte, au fost şi cazuri cu tractoare răsturnate, dar, nimeni n-a fost rănit, iar tractoarele au supravieţuit şi ele fără daune. Apropo, toţi fermierii au trebuit să poarte cască, obligatoriu, în aceste curse.
Iar printre tractoarele participante s-au numărat şi exemplare clasice, şi dintre cele ce par a fi modificate manual. Unul dintre ele, spre exemplu, avea un motor răcit cu aer, în formă de V, care provine aproape sigur de pe un camion Tatra.
Vezi totul în video-ul de mai jos. E admirabil mai ales cu câtă pasiunii cehii păstrează până în zilele noastre asemenea evenimente, care ţin viu respectul pentru tractoarele cehe.
0
1,191
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!