Accident deosebit de grav la Sângerei, în satul Dumbrăviţa, provocat de un tânăr de doar 16 ani, care luase maşina familiei fără voie

29 August 2022, 08:11
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în satul Dumbrăviţa din raionul Sângerei. Un tânăr de doar 16 ani a luat maşina familiei fără voie, un Opel Corsa, şi, conducând-o cu viteză, într-o curbă a pierdut controlul, derapând spre contrasens, unde a lovit o tânără de 16 ani, care mergea pe marginea drumului.
Tânăra a fost preluată de medici, însă nu a putut fi salvată şi a decedat pe patul de spital. Poliţia a testat cu etilotestul tânărul şofer fără permis, s-a dovedit că acesta nu era în stare de ebrietate. Totuşi, pentru fapta sa, tânărul este cercetat acum penal, conform articolul 264, alineat 3, care prevede închisoare de la 3 la 7 ani.

Din păcate, este un caz clasic a unei fapte iresponsabile, comisă la o vârstă tânără, poate fără a înţelege deplin riscurile, iar această faptă a luat acum viaţa unei tinere de doar 16 ani şi a distrus sau cel puţin marcat ireversibil şi viaţa tânărului de aceeaşi vârstă care a comis fapta.
0
1,299
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!