Accident grav cu o Dacia Duster a unei firme de pază şi un camion Mercedes la Stăuceni astă dimineaţă

22 August 2022, 09:31
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 08:15, pe traseul M2 în raza comunei Stăuceni, din componenţa municipiului Chişinău. O Dacia Duster a unei firme de pază o lovit cu o viteză enormă un camion Mercedes din spate, iar impactul a fost atât de puternic, încât jumătate din maşină s-a deformat aproape până la aplatizare, iar şoferul din Dacia a decedat.
Sursa foto: Poliţia Republicii Moldova

Imaginile preliminare de la faţa locului indică asupra faptului că şoferul ar fi fost proiectat afară prin parbriz în urma impactului, fapt care sugerează că acestea nu purta centura de siguranţă. Totuşi, acest fapt nu e o confirmat oficial, iar la solicitarea noastră faţă de poliţie de a confirma sau infirma supoziţie, poliţia a evitat să anunţe despre acest fapt şi menţionează că va stabili circumstanţele în cadrul anchetei.
Sursa foto: Telegram / Ungureanu 112

În Dacia se mai afla încă un pasager, care a fost preluat de medici şi transportat de urgenţă la spital. Ambii oameni de la bordul Daciei erau angajaţii firmei de pază şi se aflau în timpul turei lor la serviciu.
Sursa foto: Poliţia Republicii Moldova
1
8,551
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!