Accident tragic, cu doi tineri pe o motocicletă decedaţi la Soroca, în urma unui impact cu un microbuz, condus de un şofer băut

16 August 2022, 19:41
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de tragic s-a produs în această după amiază în satul Visoca din raionul Soroca, în nordul Moldovei, cu un impact de o severitate excepţională între o motocicletă fără numere de înmatriculare, pe care se aflau un tânăr de 19 ani şi pasagera sa de 20 de ani, şi un microbuz Ford Transit, condus de şofer de 46 de ani.
Impactul a fost atât de puternic, încât până şi microbuzul a fost grav avariat. Din păcate tânărul de 19 ani, care conducea motocicleta, a decedat pe loc, iar pasagera sa se lupta pentru viaţă. Şoferul microbuzului, însă, în loc să acorde primul ajutor şi să aştepte serviciile de intervenţie, a fugit de la faţa locului, fiind totuşi văzut de alţi consăteni. Medicii veniţi la faţa locului au preluat tânăra la spital, în timp ce poliţia a pornit în căutarea şoferului de Ford Transit.
Poliţiştii l-au găsit în scurt timp şi, testat cu etilotestul, acesta s-a dovedit în stare de ebrietate avansată, având 1,04 mg/l în aerul expirat.
Cu câteva clipe în urmă, poliţia a anunţat că tânăra de 20 de ani, care se afla pe motocicletă, a decedat la spital. Poliţia nu menţionează dacă cei doi tineri purtau căşti.

Poliţiştii au iniţiat o anchetă penală, iar şoferul de microbuz indiferent dacă a fost el cel care din punct de vedere tehnic ar fi fost vinovat sau nu, riscă acum închisoare pentru accidentul în stare de ebrietate, soldat cu decese şi părăsirea locului accidentului.
0
2,076
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!