(FOTO) La Alba Iulia a avut loc o întrunire a camioanelor personalizate din România, iar acestea sunt cele mai condimentate dintre ele

12 August 2022, 10:18
Redacţia PiataAuto.md
În ultimele luni am vorbit în câteva articole despre cultura modificării cu pasiune a camioanelor, prezentă în ţări precum Olanda sau Belgia, dar şi ţările scandinave, şi publicasem câteva articole cu camioane personalizate interesante, surprinse la întruniri şi festivaluri dedicate acestora. Ei bine, la începutul lunii august 2022 şi în România, la Alba Iulia, a avut loc o asemenea întrunire, numită Truck Tuning Art, care a adunat un număr impresionant de camioane personalizate, atât din România, cât şi din alte ţări.
Vedeta evenimentului a fost un camion cu aerografie completă dedicată lui Vlad Țepeş şi legendelor din jurul lui. Elementele grafice cuprindeau atât cabina şi întreg capul tractor, cât şi întreaga remorcă.
S-au făcut remarcate cu modificări substanţiale la interior şi exterior, de la personalizări menite să asigure un confort superb la bord până la cele menite să dea o expresie unică pe exterior acestor camioane.
A fost văzut şi un Peterbilt venit din Germania, modificat cât se poate de condimentat, inclusiv cu clasicele cuie pe jantele roţilor.
Numărul şi varietatea camioanelor a fost impresionantă, iar un asemenea eveniment, petrecut la Alba Iulia, ne face să conştientizăm că acea cultură admirabilă a transformării camioanelor în vehicule speciale, în care munca să fie făcută cu pasiune, a prins rădăcini bune şi în România.
Poate că aceste camioane pot fi văzute rar pe şoselele din România, pentru că se află în permanentă mişcare, muncind, dar ele există, şi sunt fascinante.
Includem mai jos şi o galerie foto cu cele mai condimentate camioane de la eveniment, iar mai multe imagini pot fi găsite pe pagina de Facebook a Truck Tuning Art.
0
1,933
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!