Furtuni cu grindină astă seară în Chişinău cu şuvoaie de apă pe străzi şi maşini blocate sau distruse

9 August 2022, 21:16
Redacţia PiataAuto.md
În seara de azi, 9 august, aproximativ după ora 19:00, iar în unele sectoare la circa 19:30, Chişinăul a avut parte de furtuni de o intensitate excepţională. Cele mai afectate sectoare par să fie fost Ciocana, Râşcani şi Poşta Veche.
Foto: Strada Meşterul Manole, Ciocana, Chişinău

Strada Meşterul Manole, şi bd. Mircea cel Bătrân au fost acoperite complet de şuvoaie de apă, cu adâncime de 15-40 cm şi mai mult, care făceau înaintarea dificilă pentru unii şi imposibilă pentru alţii. Până şi maşinile parcare pe spaţiile adiacente drumurilor, mai înalte, de pe Mircea cel Bătrând, aveau apa aproape la nivelul uşilor. Dacă ai maşina parcată pe una din acest străzi, îţi recomandăm să o verifici în eventualitatea unor cantităţi mici de apă care ar fi putut pătrunde în interior.
Tot la Ciocana s-a remarcat grindină intensă, de dimensiuni mici, însă deasă şi înteţită de vântul intens.
Pe strada Dimo din sectorul Râşcani o parte mare din acoperişul unei mansarde a fost luată de furtună şi a căzut în curtea blocului, distrugând câteva automobile.
Tot pe strada Dimo, un copac a căzut peste un Ford Transit, cu plăcuţe de Germania, pe care l-a deformat puternic.
Copaci răsturnaţi, mulţi dintre ei peste maşini staţionate sau parcate, sunt raportaţi în mai multe sectoare din Chişinău.
Pe Calea Orheiului, şoferul unui camion a vrut pesemne să ocolească un şuvoi mare de apă şi a încercat să treacă zona separatoare dintre cele două sensuri de circulaţie, dar a rămas suspendat şi blocat pe ea.
În mod tradiţional, străzile cu depresiuni au avut zone inundate puternic, unde înaintarea a fost practic imposibilă, iar unii care s-au aventurat s-au pomenit cu maşinile blocate.
0
6,372
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!