Grav accident cu un Mercedes Sprinter astă noapte lângă Cojuşna

19 August 2022, 09:43
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs astă noapte, în jurul ore 01:00, pe traseul din apropiere de satul Cojuşna, raionul Străşeni. Un Mercedes-Benz Sprinter, condus de un şofer de 30 de ani, fără alţi pasageri, a ajuns în mod neclar să ia o traiectorie spre contrasens, lovind bordura de acolo iniţial, apoi ajungând în decor şi lovind cu putere un copac. Din păcate, şoferul a decedat pe loc.
Poliţia menţionează că Sprinterul circula cu viteză excesivă şi menţionează că una din cauzele posibile ar fi pierderea controlului asupra maşinii din cauza vitezei. Totuşi, deplasarea spre traiectorie de contrasens cu lovirea directă a bordurii ar putea indica şi o posibilă adormire la volan.
Cert e că impactul a fost unul de o putere excepţională, întrucât Sprinterul s-a dezintegrat pe alocuri, cedând din elementele sale de structură, fapt care confirmă viteza excesivă, menţionată de poliţie.
Dincolo de toate, în microbuz poate fi văzută o bicicletă, pe care şoferul o transporta în interior. Iar această bicicletă aminteşte încă o dată că acest accident, ca multe altele, nu e doar o ştire scurtă şi o adunare în datele statistice, ci e o viaţă distrusă, un om care era aşteptat acasă.
0
7,878
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!