O autostradă din Germania a fost închisă complet din cauza unui cal agitat, scăpat dintr-o remorcă

22 August 2022, 16:24
Redacţia PiataAuto.md
Un caz cu totul neobişnuit a avut loc duminica precedentă pe autostrada A6 din Germania, lângă Schwabach. Un cal agitat, a dus la închiderea totală a unei autostrăzi, chiar dacă acesta a fost prins repede şi legat.
Iniţial, proprietarul calului, care-l transporta, a tras pe dreapta pe banda de urgenţă, după ce e a auzit că animalul devenise foarte agitat. Între timp, poliţia o observat oprirea şoferului şi a trimis o patrulă să-l asiste. Cât timp poliţiştii erau lângă maşină, iar proprietarul încerca să liniştească armăsarul, acesta s-a eliberat brusc din remorcă şi a ieşit la libertate.

A durat doar câteva clipe până când proprietarul a putut să-l prindă şi să-l lege de bariera autostrăzii, însă poliţia a considerat că acesta se poate elibera în orice moment şi riscul de a provoca un accident e prea mare, aşa că toată autostrada a fost închisă vreme de două ore în direcţia Heilbronn. Poliţiştii au chemat şi un detaşament de pompieri pentru a ajuta la stăpânirea calului, iar un amic de-al proprietarului care a încercat şi el să-l tempereze, a fost lovit de cal şi a trebuit luat la spital de medici.
Toată situaţia a fost rezolvată abia peste două ore, când la faţa locului a venit un medic veterinar, care a sedat animalul, iar acesta a putut fi transportat la un grajd în siguranţă. Toată situaţia a dus la ambuteiaje enorme pe autostrăzile din jur, mai ales că traficul de duminică e mai aglomerat. Şi, deşi motivul de a închide o autostradă poate părea relativ neînsemnat, de fapt, pentru siguranţa traficului a fost o decizie corectă, chiar dacă întreaga situaţie de trafic a fost provocată doar de un singur cal agitat.
0
1,037
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!