Pe strada Ciuflea din Chişinău, cauza ambuteiajelor din ultimele zile, se circulă de azi pe două sensuri, pe una din părţile drumului

4 August 2022, 08:55
Redacţia PiataAuto.md
Blocarea circulaţiei pe strada Ciuflea din Chişinău a însemnat ambuteiaje uriaşe în aproape întreg centrul Chişinăului în ultimele zile, întreg fluxul de pe o magistrală lată, precum viaductul dintre Botanica şi Centru, fiind impus să se deplaseze pe strada Bucureşti, cu doar două benzi pe sens, în cea mai mare parte a ei. Azi dimineaţa, însă, circulaţia pe strada Ciuflea a fost organizată în aşa fel, încât pe una din părţile drumului, din direcţia spre Botanica, maşinile să poată circula şi în sens invers, spre Ştefan cel Mare.
Astfel, cei care vin de pe viaduct pot merge spre strada Bucureşti sau pot vira la dreapta pe Ciuflea imediat după al doilea semafor. Aceştia pot folosi strada Ciufla pentru a ajunge la bulevardul Ştefan cel Mare sau a merge spre Negruzzi şi Albişoara. În direcţia spre Botanica au rămas active două benzi, una pentru deplasare înainte şi alta pentru virare la dreapta spre Bucureşti.
Astfel, se speră degajarea măcar parţială a traficului din zonă. În centrul Chişinăului acum sunt blocate multe străzi, însă, ieri poliţia anunţând lista lor completă şi recomandând evitarea lor.
1
989
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!