Şoferul unui Ford, care a provocat un accident grav la Puhoi, a fugit lăsând fără ajutor oamenii din cealaltă maşină

29 August 2022, 09:13
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, un scenariu al şoferilor care provoacă accidente grave şi fug de la faţa locului lăsând fără ajutor oamenii ce-au avut de suferit în urma faptelor lor, se repetă din nou în Moldova, iar în aproape toate cazurile, când poliţia reuşeşte să-i găsească suficient de repede, se dovedeşte că autorii erau în stare de ebrietate. În accidentul de ieri, un şofer de 28 de ani de la volanul unui Ford a provocat un accident frontal cu un Volvo XC60, după ce a ieşit pe contrasens, în timp ce Volvo-ul era condus regulamentar, de o tânără de 21 de ani.
În urma impactului puternic, doi pasageri din Volvo, de 26 şi 27 de ani, au fost răniţi. Şoferul din Ford, însă, i-a lăsat neajutoraţi şi a fugit de la faţa locului. Din fericire, şoferiţa din Volvo a scăpat nevătămată, alertând serviciile de intervenţie, iar astfel medicii au preluat în scurt timp cei doi răniţi şi i-au transportat la Spitalul de Urgenţă din Chişinău.

Ieri poliţiştii porniseră pe urmele şoferului din Ford. Am încercat să aflăm de la inspectoratul Ialovani dacă până azi dimineaţă şoferul a fost găsit şi dacă era în stare de ebrietate. Iar poliţia ne-a confirmat că până la această oră şoferul încă nu a fost găsit. Acum, chiar dacă acesta va fi depistat, verificarea stării de ebrietate de 24 de ore în urmă va fi mult mai dificilă.
0
1,735
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!