Un accident deosebit de grav, produs astă dimineaţă la Făleşti, a luat viaţa unui şofer nevinovat, iar un copil pasager a fost rănit

29 August 2022, 11:41
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, dimineaţa zilei de azi vine cu mai multe ştiri de accidente grave, produse în Moldova. Un accident produs astă-dimineaţă pe traseul M5 Chişinău-Bălţi, între satele Glinjeni şi Chişcăreni, a luat viaţa unui şofer nevinovat, iar un copil de doar 10 ani de alături a fost rănit şi preluat de urgenţă la spital.
Poliţia informează că accidentul s-a produs după ce un alt şofer, cu un VW, a ieşit pe contrasens, iar din imagini se poate vedea că zona are o bandă pe unul din sensuri, cu linie continuă, şi alte două benzi în sens invers. Prin urmare, cel mai probabil e vorba de o depăşire neregulamentară şi neasigurată, în urma căreia VW-ul a lovit frontal Fordul care circula regulamentar. Totuşi, poliţia cercetează încă scenariul exact. Lovitura a fost atât de puternică, încât maşinile au fost puternic deformate şi au ricoşat, în special Fordul. Şoferul de 46 de ani din Ford este cel care a decedat, iar copilul de 10 ani era pasager în Ford, şi a fost rănit.

Am vrut să aflăm de la poliţie dacă şoferul din Ford era tatăl copilului rănit. Am fost informaţi că aceştia erau rude, însă şoferul nu era tatăl copilulului care se afla în maşină.
0
7,194
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!