Un şofer cu un Renault a accidentat 9 pietoni şi 4 automobile astă-noapte în satul Sofia din Drochia

5 August 2022, 14:56
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer de 27 de ani a provocat un accident de o gravitate excepţională astă-noapte, în jurul orei 01:00, în satul Sofia din raionul Drochia, din nordul Moldovei, accidentând 9 pietoni şi 4 automobile.
Şoferul conducea un Renault prin localitate, cu viteză mult prea mare, iar mai târziu s-a constatat că acesta era şi în stare de ebrietate, având 0,77 mg/l în aerul expirat, după cum informează poliţia.
Conform informaţiilor oferite de un martor, citat de canalul Ungureanu 112, şoferul ar fi sărbătorit împreună cu un grup de oameni. Se pare că acesta a urcat ulterior, din motive neclare, la volan pentru a da ture prin sat, iar când a ajuns din nou în preajma grupului cu care sărbătorise, acesta a lovit iniţial un Opel care era parcat, apoi a fost proiectat într-o Skoda, la fel parcată regulamentar, după care a mai lovit alte două exemplare Toyota.
În toată această traiectorie haotică, maşinile au rănit 9 oameni care stăteau în faţa localului, cu vârste cuprinse între 19 şi 54 de ani. Acelaşi martor menţionat mai sus spune că 4 dintre victime, toate femei, se află în stare gravă, la terapie intensivă, medicii luptând pentru viaţa lor. Poliţia a pornit o anchetă penală pe acest caz, iar şoferul are toate şansele să ajungă la închisoare pentru vătămare corporală în urma unui accident provocat în stare de ebrietate.
0
27,954
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!