Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) A fost lansat primul joc video oficial al raliului Dakar, în care poţi conduce camioane, maşini, motociclete sau buggy, exact ca în realitate

30 August 2022 - 20:06
Redacţia PiataAuto.md
Raliul Dakar e o legendă vie printre cursele actuale de motorsport, fiind considerat pe bună dreptate ca mai dificilă dintre ele, or, vreme de 14 zile, cu o singură zi de pauză, piloţii trebuie să gonească pe distanţe de mii de kilometri prin relief de deşert. Iar într-o lume a atât de multe jocuri video cu tematică auto, în care Gran Turismo, de exemplu, are şi modele speciale create pentru acel joc de producători, e de mirare că Dakarul nu avea un joc video oficial. Acum, un asemenea joc a fost lansat.
Acesta va permite apropierea maximă de experienţa adevăratului Dakar, vehiculele oferite la alegere fiind din exact aceleaşi clase, ba chiar şi exact aceleaşi modele populare în ultimi ani. Poţi alege un camion Tatra, Iveco sau Praga, spre exemplu, poţi alege o Toyota Hilux sau o motocicletă, şi ai etape foarte similare de trecut, unde chiar şi navigarea poate fi exact ca la piloţii de la Dakar. Sigur, există şi nivele uşurate de joc, cu ceva mai multă ghidare, dar gradul maxim de dificultate presupune o simulare realistă a adevăratului raliu.
Calitatea grafică nu e tocmai de nivelul lui Gran Turismo, fireşte, dar, pentru o primă ediţie e una de nivel decent. Vezi mai jos şi un video care oferă o incursiune mai avansată în noul joc video al celor de la Dakar.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter