(VIDEO) Accident de neînţeles, produs la o intersecţie din Chişinău, după ce un şofer a încercat să o treacă în marşarier

18 August 2022, 09:21
Redacţia PiataAuto.md
Un accident de neînţeles s-a produs azi dimineaţă în Chişinău, la intersecţia străzilor Maria Cebotari şi Columna, după ce un şofer a încercat să treacă intersecţia în marşarier.
Şoferul care a avut ideea neinspirată de a da trece intersecţia înapoi conducea un Renault şi se afla pe drumul cu prioritate. De pe strada Maria Cebotari, un BMW cu numere de înmatriculare din Ucraina a vrut să vireze la stânga, însă probabil nu s-a aşteptat la manevra făcută de şoferul de Renault. După ce a început manevra de virare stânga şi a văzut Renault-ul din faţa sa, şoferul de BMW a oprit, însă Renault-ul a continuă să dea înapoi, fără a vedea BMW-ul din instersecţie, iar în cele din urmă l-a şi lovit.
Vinovatul e cât se poate de clar la prima vedere, nu? Dar, fără imaginile de pe o cameră de bord, cu siguranţă accidentul poate avea mai multe variante de interpretare. Vezi întreaga situaţie surprinsă în video-ul de mai jos.

Sursa video: Faceboook / grupul GBM / Denis Yakovenko
0
10,967
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!