(VIDEO) Accident produs în România în timpul unei intervenţii live a unui reporter, care relata despre o intersecţie periculoasă

18 August 2022, 08:29
Redacţia PiataAuto.md
Un reporter al TVR Iaşi a avut parte ieri de o experienţă neaşteptată în timpul unei intervenţii live, pe care o realiza la o intersecţie din localitatea Gâdinţi, din apropierea oraşului Roman. Reporterul tocmai îşi începuse relatarea despre cât de periculoasă e acea intersecţie, unde se produc prea des accidente, când un nou accident cu 3 maşini s-a produs chiar în faţa sa, în direct.
Totul s-a produs la intersecţia drumului prioritar 15D cu 207D. Un şofer care circula pe drumul cu prioritatea a vrut să vireze stânga spre 207D, însă n-a acordat prioritate altei maşini care venea din faţă. În rezultat, s-a produs coliziunea, iar una din maşini a fost proiectată şi spre un al treilea automobil, care oprise la intersecţie pe 207D, aşteptând momentul de traversare.
Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale şi nici un om nu a fost grav rănit. Vezi mai jos secvenţa de intervenţie live a reporterului.
0
3,155
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!